Forretter

  • Hjemmelaget fiskesuppe serveres med godt hjemmebakt Varde brød – Pris per pers kr 60,-
  • Blomkålsuppe serveres med hjembakt frøloff – Pris per pers kr 55,-
  • Kremet buljongsuppe med kjøttboller – Pris per pers kr 50,-
  • Skalldyrsalat med rømmedressing og brød – Pris per pers kr 65,-
  • Klippfisksalat med oliven og pesto – Pris per pers kr 65,-
  • Spekeskinke med grønne asparges og smørsaus – Pris per pers kr 69,

 

Hovedrett KJØTT

  • Svinesteik med norsk tradisjonell tilbehør – Pris per pers kr 180,-
  • Røkt svinekam serveres med grønnsaker, fløtesaus og kokte poteter – Pris per pers kr 190,-
  • Sosakjøtt serveres med grønnsaker, ertestuing og kokte poteter – Pris per pers kr 250,-
  • Braisert oksesteik serveres med grønnsaker og fløtesaus – Pris per pers kr 250,-
  • Helstekt indrefilet av okse serveres med stekte grønnsaker og poteter etter ønske – Pris per pers kr 295,-
  • Lammefilet marinert i hvitløk og urter, serveres med grønnsaker og lammesjy, poteter etter ønske – Pris per pers kr 295,-
  • Hjortesteik med grønnsaker og viltsaus – Pris per pers kr 295,-

 

Hovedrett FISK

  • Bacalao serveres med godt flatbrød – Pris per pers kr 195,-
  • Fiskesuppe med skalldyr – Pris per pers kr 165,-
  • Ostegratinert klippfisk med tilbehør – Pris per pers kr 225,-
  • Pestobakt klippfisk med lun tomatsalat og rømme – Pris per pers kr 225,-
  • Ovnsbakt laksefilet me agurksalat og rømme – Pris per pers kr 175,-
  • Dobbelpanert torskefilet med remuladesaus – Pris per pers kr 175,-

 

Dessert

  • Vardes karamellpudding med pisket krem – Pris per pers kr 60,-
  • Creme brulee serveres med marinert frukt – Pris per pers kr 65,-
  • Panna cotta med bærsaus – Pris per pers kr 65,-
  • Bringebær fromasj – Pris per pers kr 55,-
  • Frisk fruktsalat med vaniljesaus – Pris per pers kr 55,-