Bestilling

Bruk vårt bestillingsskjema for å bestille catering fra oss, vi leverer catering på Nordmøre. Du kan også sende bestilling via mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller nå oss på telefon 45 86 73 16

All catering er produsert på leveringsdagen og vi må ha din bestilling senest kl. 12 dagen før levering. Mat og drikke leveres i containere og isoporbokser som vi vil ha i retur så snart som mulig. Spør oss gjerne dersom du ønsker noe som ikke står i vår prisliste, vi kan levere det meste og liker en utfordring.

 

Bestillingsskjema

Bestillingen gjelder

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Organic Food

Varde AS sin kjernevirksomhet er å bidra til at personer som står utenfor arbeidslivet kommer i arbeid, og at personer som står i fare for å falle ut av arbeidslivet opprettholder jobben.

Bedriften har 60 ordinært ansatte, og har til enhver tid ca. 300 personer i ulike arbeidsmarkedstiltak.

Varde tilbyr et bredt spekter av tjenester og produkter innen attføring og arbeidsrettet rehabilitering, kurs og utdanning. Produksjonsavdelingene er rettet mot produksjon og salg av skipsutstyr og mekanisk skreddersøm, lekeplassutstyr, hagemøbler og ved, pc-verksted, catering og jobbfrukt, samt salg av gaver og interiør.

Kontakt Varde AS

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  +47 71 57 21 00
 Industriveien 9, Postboks 2123, N-6502 Kristiansund

Sosiale medier